Positive forandringer og bedre arbejdspladser


Psykologisk tryghed på arbejdspladsen 


Hvordan skaber vi et arbejdsmiljø, hvor alle tør sige deres mening, tage initiativ og bidrage fuldt ud – uden frygt for at blive nedgjort, afvist eller straffet?

Psykologisk tryghed er afgørende for trivsel, effektivt samarbejde og stærke resultater. Når medarbejdere føler sig trygge, tør de tænke nyt, udfordre status quo og tage ansvar – til gavn for både individet og organisationen.

BETRUST hjælper virksomheder med at forstå og styrke psykologisk tryghed i praksis. Vi tilbyder skræddersyede forløb, der guider jer fra analyse til implementering og forankring.

Med en evidensbaseret tilgang skaber vi rammerne for et stærkt arbejdsfællesskab, hvor alle stemmer bliver hørt, og hvor udvikling, læring og innovation kan blomstre.


Vil I styrke den psykologiske tryghed i jeres organisation? Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe en sund og inkluderende arbejdskultur.

Analyse & mobilisering


Fra indsigt til handling – vi analyserer og mobiliserer forandring

Udførelse


Fra plan til praksis – vi sikrer effektiv udførelse

Forankring


Langvarig effekt – vi sikrer solid forankring

Skræddersyede forløb til din virksomhed

Hos BETRUST ved vi, at ingen virksomheder er ens – derfor tilpasser vi vores forløb efter jeres unikke behov og udfordringer. Uanset om I ønsker at styrke psykologisk tryghed, forbedre samarbejde eller skabe en mere inkluderende arbejdskultur, skræddersyr vi en løsning, der passer til jer.

Nedenfor kan du se eksempler på vores forskellige forløb, pakker og ydelser. Har I særlige ønsker eller behov? Kontakt os for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe en stærkere og tryggere arbejdsplads.

Psykologisk tryghed

-Fra teori til handling

Introducerende oplæg:

Teorien bag psykologisk tryghed


Vi indleder med en grundig gennemgang af psykologisk tryghed som begreb. Vi vil både afdække hvordan begrebet defineres, hvad forskning viser på området, hvad businesscasen er og dens betydning for trivsel, samarbejde, læring og innovation.

Spil:

Den usynlige tærskel - et refleksions- og dialogspil


Her vil vi introducere et erhvervspsykologisk spil om Psykologisk Tryghed, som sikrer et struktureret læringsformat. Deltagerne deles op i grupper af 5. Via spillet vil de nuancere begrebet og undersøge hvad, der henholdsvis fremmer og hæmmer den psykologiske tryghed.

Afrundende oplæg:

Læringspunkter og afrundende oplæg


Afslutningsvist samler vi de centrale læringspointer og perpektiverer dem i forhold til eksisterende teorier om psykosocialt arbejdsmiljø og ledelse, herunder psykologisk tryghed.  Afslutningsvist vil vi berøre hvordan man ledelsesmæssigt kan arbejde med kulturændringer i organisationen, så læringen kobles med praksis.

Talenter, tillid og psykologisk tryghed

-Foredrag v. Helle Ørsted

Hvordan skaber du et meningsfyldt og bæredygtigt arbejdsliv?


Hvordan hænger talenter, tillid og psykologisk tryghed sammen? I dette inspirerende én-times foredrag dykker vi ned i, hvordan vi kan skabe stærke og trygge teams, hvor alle kan bidrage fuldt ud.

For at styrke psykologisk tryghed kræver det tillid – og tillid opnås bedst, når vi forstår hinanden. En effektiv måde at opnå denne forståelse er gennem indsigt i vores individuelle talenter og styrker.


Vi tilbyder Talenttesten TT38, som giver et solidt udgangspunkt for at forstå teamets dynamikker og styrke samarbejdet.

Refleksionsspil

-Psykologisk tryghed og krænkende handlinger

Fra trivselsmåling til handling


Mange virksomheder gennemfører trivselsundersøgelser, der peger på, hvor der bør sættes ind – men hvordan arbejder man helt konkret videre med resultaterne?

For at imødekomme efterspørgslen på praktiske værktøjer har vi udviklet to reflektionsspil, der hjælper teams med at omsætte indsigt til handling. Spillene skaber rum for dialog, refleksion og fælles forståelse og er nemme og intuitive at bruge.


  •  Brug spillene i et faciliteret forløb– vi guider jer i dybden med både teori og praksis, så I får mest muligt ud af værktøjerne.
  • Køb spillene og brug dem selv– de er designet til at leve i teamet og kan spilles igen og igen, f.eks. ved onboarding af nye medarbejdere.



Den usynlige tærskel

Et refleksionsspil om psykologisk tryghed



Velkommen til Den usynlige tærskel. Spillet er et refleksionsværktøj. Det har til formål at understøtte en konstruktiv og fælles indsats omkring psykologisk tryghed på arbejdspladsen.


I vores arbejdsliv møder vi usynlige tærskler, der begrænser vores evne til at tænke, tale og handle frit. Den medfølgende utryghed er skadelig både for individet og for arbejdspladsen.


Psykologisk tryghed derimod er tilliden til, at vi ikke bliver straffet eller latterliggjort for at dele idéer, rapportere fejl eller stille spørgsmål.


Spillet er udviklet i samarbejde med erhvervspsykolog Sarah Ambs-Thomsen, som er en af Danmarks førende eksperter på området.


Pris: 1495 kr. ex. moms

Antal spillere: Vi anbefaler 3-5 spillere

Spilletid: 30-60 minutter

Sprog: Dansk og engelsk



Den som mærker, de som ser

Et refleksionsspil om krænkende handlinger i organisationer.



Velkommen til Den som mærker, de som ser. Spillet er et refleksionsværktøj. Det har til formål at understøtte en konstruktiv og fælles indsats omkring krænkende adfærd på arbejdspladsen.


Krænkende adfærd er en samlet betegnelse for mobning, seksuel chikane og andre grove overskridelser af personlige grænser. Hvis vi ønsker at komme krænkende handlinger til livs, er det afgørende at etablere en fælles og åben dialog om, hvor vores grænser går.


Spillet er udviklet i samarbejde med erhvervspsykolog Sarah Ambs-Thomsen, som er en af Danmarks førende eksperter på området.


Pris: 1495 ex. moms

Antal spillere: Vi anbefaler 3-5 spillere

Spilletid: 30-60 minutter

Sprog: Dansk og engelsk



Bestilling


Du kan sende os en mail på hello@betrust.dk eller benytte kontaktformularen.