Psykologisk tryghed og tillid er kernen i vores arbejde og vores produkter


BETRUST er sat i verden for at skabe positive forvandlinger & bedre arbejdspladser gennem spilbaseret refleksion.


Psykologisk tryghed og tillid er de interpersonelle faktorer, som sætter medarbejdere i stand til at tænke og tale frit og således bidrage med udslagsgivende indsigter og spørgsmål.


Forskningen viser tydeligt, at tillid og tryghed er  afgørende konkurrenceparameter for virksomheder og organisationer, der opererer i et omskifteligt, komplekst og innovativt arbejdslandskab.Mød teamet 

Snorre Krogh - visuel historiefortæller med mere end 20 års erfaring fra tegne- og reklamefilmsbranchen. Hans legende pen og stilsikre streg har bidraget til alt fra reklamefilm til Netflix-serier


Asger Bøving Brorholt Johansen - mag. art. i litteraturvidenskab og har gennem mere end 20 år arbejdet med konceptudvikling, historiefortælling og formidling for bl.a. LEGO og DR. Asger besidder en sjælden flair for at omsætte teoretisk indhold til engagerende og lettilgængelige narrativer.


Helle Ørsted - passioneret bestyrelsesmedlem med mange års ledelseserfaring, hvor relationer og tillid altid har været styrken. Helle brænder for det meningsfulde arbejdsliv, hvor fokus er på, hvordan vi fungerer som hele mennesker og får andre til at vokse.


Louise Møller Nielsen - Louise arbejder som ledelsesrådgiver, facilitator og formidler inden for fremtidens arbejdsliv, mental sundhed og regenerativ ledelse. Louise er optaget af, hvordan vi designer og former organisationer, der aktivt arbejder med den tætte forbindelse mellem trivsel og forretningsmæssig succes.


Louise Sparf - bestyrelsesmedlem, mangeårig direktør og CEO, debattør og forfatter med fokus på bevægelsen mod mere meningsfulde arbejdsliv og understøttelsen af paradigmeskiftet i ledelse mod mere regenerative og bæredygtige arbejdspladser.


Mette Nielsen - kreativ og passioneret med mange års erfaring i underholdningsbranchen. Mette er lige så struktureret, som hun er eftertænksom og nærværende.